Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Charmant huis op een charmante locatie en ook nog eens levensloopbestendig! Deze goed onderhouden en fors uitgebouwde 2/1 kapwoning met slaap-/ badkamer en bijkeuken op de begane grond is gelegen op een royale kavel (512 m2) op steenworp afstand van het centrum van Schoonebeek. Vanuit de woning heb je een fraai uitzicht in de straat en goed contact met de veel privacy biedende tuin. Het huis is goed onderhouden waarbij in 2014 de goten zijn vervangen en in 2015 is er een nieuwe Intergas HR combiketel geplaatst. Kortom een leuk en interessant object voor een breed publiek van starters tot senioren! De fijne woonbeleving ervaart u het beste door een kijkje te komen nemen dus bel ons gerust.

Begane grond: entree in de centrale hal met bergkast, tuingerichte keuken v.v. neutrale en verzorgde inbouwkeuken met vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, combi- magnetron en vlakschouw, vaste trap naar de kelder, doorgang naar de straatgerichte, lichte woonkamer v.v. een goed contact met de buitenwereld en hier ervaart u dan ook een fijne woonbeleving. De praktische kelder is vanuit de woonkamer/ keuken middels een vaste trap te bereiken.

Weer aangekomen in de centrale hal is er een doorgang naar de oorspronkelijke badkamer op de begane grond met douche en wastafel en het toilet. Vanuit de centrale hal bereikt u het achterhuis met een deur naar het terras, een doorgang naar de ruime bijkeuken met witgoedaansluiting en c.v. opstelling en een doorgang naar de slaapkamer met badkamer en suite waarbij de badkamer is v.v. een douche, wastafel en toilet.

De gehele begane grond is neutraal afgewerkt, keurig verzorgd, heeft goede lichtinval en u ervaart een zeer fijne woonbeleving. Vanwege de uitbouw biedt de begane grond fijne, functionele en praktische leefruimte.

Eerste verdieping: overloop v.v. vaste kasten, 4 (!) slaapkamers van resp. 5, 6, 8 en 11 m2 waarvan 2 slaapkamers eveneens zijn v.v. een vaste kast. De eerste verdieping is nog v.v. de fraaie paneeldeuren en biedt een praktische indeling met functionele leefruimte.

Alle vertrekken zijn neutraal afgewerkt, waarbij alle slaapkamers zijn v.v. vloerbedekking.

Zolderverdieping: luik naar een zolderruimte.

Tuin: keurig onderhouden tuin met veel privacy, een zeer fijne bezonning op het westen en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De tuin is rondom het huis gelegen en verkeert in een goede staat van onderhoud. In de tuin is een houten tuinberging aanwezig met elektra. Gezien de riante opzet van het perceel, aan zowel de voor- als achterzijde, behoort het realiseren van bijvoorbeeld een garage, carport en/ of een riante overkapping met tuinhuis tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden: comfortabele woning nagenoeg in het centrum gelegen; vrije ligging en vrije woonbeleving; verzorgd geheel en neutraal afgewerkt; stallingsgelegenheid caravan e.d. op eigen terrein; fraai straatbeeld; afhankelijk van uw wensen dient u wel rekening te houden met enige modernisering; loopafstand van het complete winkelcentrum, basisscholen, zwembad en een aantal fijne restaurantjes; Coevorden en Emmen in resp. 10 en 15 autominuten te bereiken; A37 op 5 minuten afstand gelegen; op ca. 10 autominuten van natuurreservaat "Het Bargerveen" gelegen.

Locatie
Omgevingsvideo